Bel Arie:
06 - 150 38 682
boekhouder accountant hoogeveen

MAN-Advies & Ondernemerscoaching

Ontstaan uit een samenstelling van de (achter)namen van de grondleggers, roept de naam MAN-Advies misschien het idee op, dat wij er alleen zijn voor mannelijke ondernemers. Wij praten je hierover graag even bij. MAN-Advies is er voor alle ondernemers m/v. We sluiten niemand uit.

Wij hebben een actieve rol en bieden je de mogelijkheid om met ons te brainstormen en te sparren. Om in een vertrouwde setting de zaken met ons te bespreken waar jij tegenaan loopt. Dat brengt meer licht, lucht en luchtigheid in jouw ondernemerschap en daarmee ook in jouw privéleven. Want ondernemen is ‘serious business’ waarin de focus veelal eenzijdig gericht is. Naast je rol als ondernemer leef je ook als mens. Daarin is een goede balans soms best lastig maar zeker gewenst. Wij denken dat je onze coaching hierin dan ook zult waarderen.

Klankbord & Back-up

Want naast inzicht in hun cijfers (de financiën), hebben ondernemers vaak ook behoefte aan een klankbord en back-up. Arie Mulderij is graag jouw coach en sparringpartner. Een luisterend oor, praktische tips en coaching waardoor je verder komt en meer voldoening haalt uit je ondernemerschap. Dat is wat MAN-Advies jou (m/v) biedt als extra ondersteuning.

Open deur

Wanneer je vragen hebt over jouw ondernemersplannen, dan kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om hierin wat meer structuur aan te brengen. We zijn geen bedrijfspsychologen of bedrijvendokters maar we weten vaak heel goed waar de schoen wringt en waar je een zetje kunt gebruiken. Vanuit die helderheid weet je hoofd- en bijzaken (weer) goed van elkaar te onderscheiden.

Periodieke Me€ting

Hoe ontwikkelt jouw bedrijf, jouw ondernemerschap zich?
Heb jij behoefte aan een regelmatig bijpraatmoment? Dan bieden we jou met onze Periodieke Meting de mogelijkheid om gelijktijdig de cijfers door te nemen, jouw ondernemerschap te bespreken, maar ook de dingen waar je tegenaan loopt. Onzekerheid over de koers die je vaart, of er mensen bij of juist uit moeten. We bieden je ankerpunten in een open en vooral ontspannen atmosfeer. Alles wat je met ons bespreekt blijft bij ons. Wij zijn jouw coach en klankbord. En daarbij gaan we weg van de oppervlakkige zaken.


Waardevol advies?

Stel ons een vraag via onderstaand formulier.

Laat dit veld hieronder leeg:MAN Advies
van Limburg Stirumstraat 24
7901 AR Hoogeveen

Privacy policy

Algemene voorwaarden